ΚΑΡΙΕΡΑ

career_opportunities (1)

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας:

 

Marketing Coordinator/ Buyer

 

Αναζητάς Πρακτική Άσκηση;

Η ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε δίνει την δυνατότητα εκπόνησης πρακτικής άσκησης τους φοιτητές της σχολής «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Τ.Ε.Ι Πατρών. Οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με όλους τους τομείς της διοίκησης στην διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης, ως εξής:

  1. Ενασχόληση με την οικονομική ανάλυση των δραστηριοτήτων της εταιρείας.
  2. Υποστήριξη στον τομέα Marketing των δύο εμπορικών σημάτων.
  3. Ενασχόληση με την διαχείριση της βάσης δεδομένων του εμπορικού προγράμματος της εταιρείας.
  4. Ενασχόληση με ζητήματα supply chain & logistics όπως αυτά προκύψουν.
  5. Υποστήριξη σε ζητήματα ανθρώπινων πόρων όπως αυτά προκύψουν.

Θέλετε να αποκτήσετε εμπειρία στην διοίκηση επιχειρήσεων on the job και να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα? Στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και ένα motivation letter στο career@malliaris-ae.gr σημειώνοντας στο θέμα τον κωδικό Π96.

Η Μάλλιαρης Α.Ε.προσφέρει συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για δραστήριους και φιλόδοξους ανθρώπους που αγαπούν τη λιανική. Άνθρωποι με ταλέντο που μοιράζονται το όραμά μας για την ποιότητα και τελειότητα θα ανακαλύψουν ότι προσφέρουμε έναν δυναμικό χώρο εργασίας, εξέλιξη και ανταμοιβή. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανοιχτή θέση εργασίας. Μπορείτε όμως να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας ακόμα και αν αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ανακοινώσει κάποια θέση που να σας ενδιαφέρει. Θα κρατήσουμε το βιογραφικό σας σε αρχείο, και σε περίπτωση μιας ανοιχτής θέσης εργασίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Όνομα:

*

Επώνυμο:

*

Πόλη:

*

Τηλέφωνο:

*

E-Mail:

*

Θέση:

*

Επισυνάψεις


Allowed extensions: pdf,doc,docx